
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوي مهمترين دغدغه اين شرکت را تامين بلندمدت آب شرب شهرهاي بزرگ استان عنوان کرد.
"سيد ابراهيم علوي" در نشست هم انديشي با مديرعامل و کارشناسان آب منطقهاي استان با اشاره به 30 شهر مواجه با تنش آب کمي و کيفي در خراسان رضوي اظهار داشت: مشکلات حوزه آب عمدتا به صورت کوتاه مدت و در قالب پروژههاي اضطراري حل ميشود.
وي بر تقويت سيستم ارتباطي اداري ميان شرکتهاي آبفا و آب منطقهاي با هدف خدمترساني سريع و مطمئن به مشترکان تاکيد کرد و افزود: مشترکان از ما آب ميخواهند و اين پاسخ که اعتبار براي خريد پمپ و يا حفر چاه نداریم را نميپذيرند.
به گفته وي، آبفای خراسان رضوي در تابستان 1400 و پيک مصرف با کلکسيوني از مشکلات مواجه بود و تا امروز حتي يک ريال اعتبار استاني براي خريد آب ژاول، پمپ، اصلاح و توسعه شبکه، حفر چاه و تامين تانکر سيار دریافت نکرده است.
وي يادآور شد: اين در حالي است که تابستان امسال به دليل نوسانات و قطع برق تعداد زيادي از پمپهاي تاسيسات آبرسان شرکت سوخت که با هزينه گزاف تعمير و يا با دستگاه نو جايگزين شد.
علوي از آب منطقهاي خواست مناطق تامين سالهاي آتي شهرها و روستاها را از هم اکنون مشخص کند تا نسبت به برنامهريزي لازم اقدام شود.
وي همچنين خواستار واقعي شدن تعرفه آب شد و گفت: در صورت تحقق اين مهم بسيار از مشکلات مالي شرکتهاي آبفا برطرف خواهد شد.
مديرعامل شرکت آب منطقهاي خراسان رضوي هم بر اعلام شهرهاي دچار تنش آبي استان در سال 1401 تاکيد کرد و از آبفا خواست اين شهرها را به آب منطقهاي اعلام کند تا قبل از 20 اسفند 1400 براي آنها برنامه مدون تدوين و يا در رديف بودجه قرار بگيرند.
"محمد علائي" راهبرد اين شرکت را پرهيز از حفر چاه جديد دانست و افزود: وضعيت چاهها، پروانه کنتورها، ارتباط کنتورها با شرکت و درصد آب به حساب نيامده و نياز آب صنايع بزرگ از جمله مواردي است که در نشستهاي مشترک دو شرکت ميتواند مورد بررسي قرار بگيرند.